Dvd
Nederlands

Hoogvliegers. Het complete seizoen

Soy Kroon (acteur), Josha Stradowski (acteur), Sinem Kavus (acteur)
Drie jongens volgen een zware training om gevechtspliloot te worden bij de Koninklijke Luchtmacht.
Taal
Nederlands
Uitgever
Jabadoo Pictures, © 2021
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
8 x ca. 45 min.
Aantekening
Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld voor slechthorenden
EAN
9508954648947

Besprekingen

Nederlandse dramaserie (2020, 8 afleveringen) van Bobby Boermans (Mocro Maffia). Met Josha Stradowski (Gewoon vrienden), Soy Kroon (Nieuwe tijden), Sinem Kavus (Alles van Waarde) en Gijs Scholten van Aschat (Kill switch). Drie jongens volgen een zware training om gevechtspiloot te worden bij de Koninklijke Luchtmacht. Als dat zover is, moeten ze een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten uitvoeren. Met aandacht voor hun weg naar volwassenheid, kameraadschapen en band met hun familie. Beoordeling IMDb: 6.8. Robbert Blokland-Wijchers (delagarde 11-1-’21): ‘genoeg ambitie, krukkig verhaaltje (…) Zoveel zorg als er besteed is aan het mooi in beeld brengen van de diverse academies en luchtmachtbases, zo ongeïnteresseerd is (...) omgesprongen met de meeste bijpersonages en locaties’ (1,5 sterren). Niels van Arkel (gids.tv 12-1-’20): ‘Er zit heel veel potentie in de eerste aflevering (...) De slordige verhaallijnen, de knullige dialoogjes en te veel grappig bedoelde scènes doen het nog ste…Lees verder

Over Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door SoyKroon

Soy Kroon (Eindhoven, 18 juni 1995) is een Nederlands acteur, zanger & presentator. Kroon speelde in verschillende film en tv-producties zoals Hoogvliegers, Costa!! en The Passion. In het theater was hij te zien in o.a. Mamma Mia! & Goodbye Norma Jeane. Hij werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol van Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Biografie

Kroon is geboren in Eindhoven en is sinds 2008 actief als musical- en televisieacteur.

Hij debuteerde in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. In de jaren daarna volgden andere musicals, zoals Kruimeltje, Oorlogswinter en War Horse. Kroon kreeg vooral naamsbekendheid door zijn rol als Diederik in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park, die hij van 2011 tot 2014 speelde.

Vervolgens was Kroon ook te zien in Nederlandse televisieprogramma's zo…Lees verder op Wikipedia