Boek
Nederlands

Tough body, strong mind : mentaal & fysiek fit in 10 weken

Tough body, strong mind : mentaal & fysiek fit in 10 weken

Tips en trainingsprogramma om de geestelijke en lichamelijke conditie te verbeteren.
Titel
Tough body, strong mind : mentaal & fysiek fit in 10 weken
Auteur
Saartje Vandendriessche
Fotograaf
Willem Van Puyenbroeck
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Tough body, strong mind
Uitgever
Antwerpen: Uitgeverij Houtekiet, 2018
173 p. : ill.
ISBN
9789089246738 (paperback)

Besprekingen

Dit boek is van de bekende Vlaamse presentatrice Saartje Vandendriessche (1975) die in 2018 haar eerste eigen programma lanceerde: 'Op de man af'. In dit programma gaat Saartje een fysieke strijd aan met mannen, waarbij de man de uitdaging mag uitkiezen. Uit dit programma bleek dat vooral je mindset erg belangrijk is als je als vrouw van een man wilt kunnen winnen. Als reactie op dit programma kwamen er veel vragen hoe ze dit toch deed. Dit boek gaat dan ook vooral over haar mindset; hoe kom je van de bank af en hoe motiveer je jezelf om te blijven sporten. Daarnaast bevat het ook een tien weken trainingsprogramma om snel in conditie en in shape te komen. Het is een mooi vormgegeven boek met veel actiefoto’s in kleur van de auteur. Het is uitnodigend geschreven en de tips zullen de lezer zeker helpen. Het trainingsprogramma is vormgegeven door personal trainer Hanna Mariën en is zeer volledig. Doordat de basisoefeningen goed worden uitgelegd, kan de lezer er direct mee aan de gang gaan.

Over Saartje Vandendriessche

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Saartje Vandendriessche (Wilrijk, 28 februari 1975) is een Vlaamse actrice, presentatrice en voormalig omroepster bij de televisiezender Eén.

Opleiding

Vandendriessche volgde haar middelbareschoolopleiding aan het Regina Pacisinstituut in Hove. Ze is licentiate in de Sociale en Culturele Agogiek. Deze opleiding genoot zij aan de VUB.

Zij is ook een gediplomeerd actrice. Na haar universitaire studies volgde ze nog drie jaar een acteeropleiding en studeerde af met onderscheiding bij de International TV-School.

Televisiewerk

Haar presentatiewerk begon Vandendriessche in 2002 bij jongerenzender TMF. Dit heeft zij gedurende een jaar gedaan. Nadien was zij, van 2003 tot 2004, omroepster bij VT4. Zij presenteerde ook de VT4-kusttour.

Van 2005 tot en met 2015 was Vandendriessche te zien als omroepster bij Eén. Ze verscheen dan ook in verschillende Eén-programma's, zoals H…Lees verder op Wikipedia