Richard ‘Dick’ Grayson alias Robin werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Samen met Rachel Roth richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen kwaadaardige krachten. Vanaf ca. 16 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Titans. Season 2
Acteur
Brenton Thwaites Anna Diop Ryan Potter
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2020
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2019
Speelduur
13 x 60 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888251003

Besprekingen

Seizoen 2 (2019) van een live-actionserie, gebaseerd op het superheldenteam ‘Teen Titans’ uit de DC Comics. Richard ‘Dick’ Grayson (Brenton Thwaites uit Oculus en Office uprising) werd opgeleid door Bruce Wayne/Batman en werkte jarenlang als zijn hulpje Robin in Gotham City. Als jongvolwassene wil hij afstand nemen van zijn mentor en werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Hij komt in contact met Rachel Roth (Teagan Croft), een hoogsensitieve jonge vrouw die de dochter is van een demon en een menselijke vrouw. Samen met haar richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen allerlei kwaadaardige krachten. Daarnaast hebben ze hun persoonlijke problemen. Andere leden van het team zijn onder meer Koriand’r (Anna Diop), ook bekend als Kory Anders/Starfire, Garfield ‘Gar’ Logan (Ryan Potter), ook bekend als Beast Boy, en Jason Todd/Robin (Curran Walters), het nieuwe hulpje van Batman. Nieuwe vijanden in seizoen 2 zijn Slade Wilson alias Deathst…Lees verder

Over Brenton Thwaites

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door iDominick

Brenton Thwaites (Cairns, 10 augustus 1989) is een Australisch acteur.

Thwaites is het meest bekend met de rol van Stu Henderson in de Australische soap Home and Away. Na een aantal Australische film en televisieproducties verhuisde hij in 2013 naar de Verenigde Staten, waar hij zijn internationale filmcarrière begon met de mannelijke hoofdrol in de horrorfilm Oculus. Voor de opnames van de misdaadthriller Son of a Gun en de romantische dramafilm Ruben Guthrie keerde hij even terug naar zijn geboorte land. In 2014 won Thwaites een 'Rising Star Award' op het Hawaii International Film Festival. In 2017 speelde hij ook in de beroemde slot film van Pirates of the Caribbean genaamd Dead Men Tell No Tales ofwel Salazar's Revenge.

Filmografie

  • 2010: Charge Over You als Sam
  • 2012: Blue Lagoon: The Awakening als Dean McMullen
  • 2012: Save Your L…Lees verder op Wikipedia